Delen Om Te Verdelen

Logo Delen om te verdelen

Het Delen om te Verdelen platform is een krachtenbundeling van Stem zonder Gezicht, Talentz Skool en de Rotterdamse Uitdaging.

Wij geloven dat wanneer WIJ vanuit betrokkenheid, de ander iets gunnen/delen, dit zichtbaar maken en deze krachten bundelen, dat WIJ Samen de pijn en het leed van armoede kunnen verzachten. En nog heel veel meer oplossingen en mogelijkheden kunnen creëren die ons allen dienen, en WIJ samen vanuit betrokkenheid de stad Rotterdam een stukje mooier kunnen maken, zonder dat dit al te veel geld hoeft te kosten.

Omdat wij alle drie van een uitdaging houden bedachten wij, laten wij Rotterdam stad uit dagen om met ons binnen 21 dagen tijd, zonder geld maar vanuit betrokkenheid een groots event neer te zetten in hartje IJsselmonde. Een gebied waar vele kinderen opgroeien rondom de armoedegrens.

Iedereen deelt een beetje van zichzelf en kijk wat een rijkdom ontstaat! Met deze Challenge willen we de stad inspireren en laten zien dat Wij samen, de kracht van de stad en haar mensen, dit mogelijk kunnen maken. Om in de toekomst er samen voor te zorgen dat al onze kinderen alle kansen en mogelijkheden krijgen om al hun talenten te ontwikkelen. Wij vinden het ontoelaatbaar dat dit voor meer dan 40.000 kinderen in Rotterdam mogelijk niet weggelegd is als gevolg van armoede in het gezin. Dat is pas armoede en verspilling van rijkdom.

Inspiratieproject Kids Day IJsselmonde
1 juni a.s. International Childrens Day: Kids Day IJselmonde, tevens een 21 Day Challenge om Rotterdam te betrekken en dit samen mogelijk te maken. Wie deelt: tijd, expertise, netwerk, middelen, you name it!?

Lees hier meer over de 21 Day Challenge!

 

Delen om te verdelen Vanessa Umboh, Mine de Laat, Rachel Heymach

Vanessa Umboh, Mine de Laat en Rachel Heymach – Initiatiefnemers platform Delen om te Verdelen